MISTER WONG

Agregar esta página a Mister Wong

martes, 8 de mayo de 2012

Pràctica de Google Sites

A aquesta pràctica vaig a explicar com hem treballat amb l'ús de Google Sites. Aquesta és una eina prou important per al disseny de pàgines Web dins de la xarxa. Podem dir d'ella que barreja aplicacions de Blocs i Wikis, i que no requereix que l'usuari tinga un coneixement expert per tal d'utilitzar-la. Podem accedir a aquesta a través d'un compte de Gmail o Google, com exemples tenim:

A continuació anem a veure com treballar amb aquesta aplicació:
  • Primer, haurem de tindre un compte de Gmail i posar dins del cercador de Google: Google Sites, punxarem en la primera opció que apareix, afegirem el nostre compte de Gmail i la nostra contrasenya i ens disposarem a treballar;
  • A continuació, farem clic en crear i triarem el disseny de la nostra pàgina per tal d'ajustar-la als nostres gustos personals; 
A partir d'ací, haurem d'anar trastejant l'aplicació per tal de crear la pàgina que volem.

Google Sites presenta diferents opcions de treballs com poden ser l'edició Web, amb la que canviem el disseny de les pàgines que anem creant; creació Web, que permet crear una pàgina nova dins d'un altra que ja tenim configurada; accions en la Web i compartir en la Web, que ens permet treballar amb altres persones dins de la mateixa Web.


Haurem d'assignar un nom a la nostra pàgina, així com seleccionar la plantilla i la ubicació que volem donar-li.

Després, podem editar-la quan aparegui la següent pantalla;

A més, trobem també un gran nombre d'opcions que ens permeten modificar les nostres pàgines fins que aquestes presenten l'aspecte que ens agradi més.


Fins a la pròxima entrada! :D

No hay comentarios:

Publicar un comentario